Terepeutisk Healing og Massage v/Marianne Garst Boëtius

Energi medicin med INDIGO QUAnTUM BIOFEEDBACKNyt behandlingstilbud med Indigo Quantum Biofeedback

”Alle celler består både af elektricitet og elektromagnetisme.” H.C. Ørsted 1820.

Fra symptombehandling til mere holistiske behandlingsformer...

For at reducerer eller fjerne årsagen til sygdom, må vi se efter det, der ligger bag og finde ” stenen i skoen.”

”Jeg har nu udvidet mine behandlingstilbud med Indigo Quantum Biofeedback, som gør det muligt at afdække stress omkring specifikke sygdomme og helbredsudfordringer. Jeg oplever det, som en stor hjælp i det detektivarbejde og puslespil, det kan være at finde årsagen til ubalancer og stress af både fysisk og psykisk art, der har ført til belastninger af krop og sind. Vi ved alle, at langvarig stress kan føre til mange sygdomme, så som depression og angst, hormonelle ubalancer, kronisk træthed, forhøjet blodtryk, fordøjelsesproblemer og meget andet.”

Hvad er Indigo Quantum Biofeedback

Biofeedback systemet afslører alt det, der påvirker dit helbred og viser, hvad din krop har brug for, for at komme i balance.

Indigo Quantum Biofeedback-systemet er udviklet af et internationalt forskerteam ledet af professor Nelson i Ungarn og baseret på mange års forskning inden for kvantefysik. Systemet benytter teknologier, som ligner CT Scan, EEG og EKG, der alle måler kroppens elektriske aktivitet. Indigo Quantum Biofeedback systemet er et kraftfuldt computerprogram, der anvendes over hele verden. Systemet kombinerer adskillige kendte metoder til at reducere stress og mange psykologiske, følelsesmæssige og fysiske stress faktorer, der går ind og forstyrrer og blokerer din helingsproces.

Indigoen måler kroppens elektromagnetiske bølgeformer (spektre), som så finder frem til kroppens energetiske ubalancer ved at sammenligne disse målinger med de bølgeformer, som måles i raske celler. Indigoen fokuserer på energien i din krop, derfor giver den et mere fuldstændigt billede af hvert enkelt område el. facet af dit helbred. Grundlæggende afslører biofeedback-systemet alt, hvad der påvirker dit helbred negativt og giver samtidig tilbagemelding om, hvad din krop har brug for Elektrisk information om disse områder, er optaget og oplagret i systemet og spænder fra homøopati, næringsstoffer, blomster medicin mfl.

Indigo behandling er smertefri og ufarlig

Der er ingen bivirkninger, smerter eller anden ubehag ud over eventuelle lettere udrensnings symptomer, forbundet med behandlingen.
Udrensningssymptomer kan være hovedpine, træthed og andre symptomer der bliver forstærket i en kortere tid efter behandlingen. Det er vigtigt at vide, at det er en del af det at give slip på belastningerne. De popper op før de begynder at give slip, så det er et positivt tegn.

Hvordan foregår det

Biofeedback systemet anvender fem sensorer, der måler frekvenser på håndled, ankler og pande. Det er i stand til at måle næsten 14.000 forskellige elementer/ stoffer i kroppen på mindre end ti minutter.
Disse elementer / stoffer omfatter: Vitaminer, aminosyrer, mineraler, enzymer, Toksiner, bakterier, svamp, virus, Allergener, hormoner, muskler, knogler De indre organers stressbelastning og Følelser.

Indigo Quantum Biofeedback understøtter din krops evne til at helbrede sig selv

Efter måling af din krops elektromagnetiske spektre sender Indigoen elektromagnetiske stråler tilbage i din krop (celler, organer ), med det formål at korrigere de elektromagnetiske ubalancer i kroppen. Når disse ubalancer er bragt i balance, kan din krop begynde at helbrede sig selv. Disse tilbagemeldinger hjælper os med at vælge, hvilke aktuelle behandlingsprogrammer, der bedst støtter op om dine specifikke symptomer.
Du kan læse mere om, hvad der kan forårsage stress i din krop og psyke HER.

Indigo Quantum biofeedback kan hjælpe dig med at

 • Afdække mangler og behov i din nuværende sundhedstilstand

 • Forbedre din generelle sundhed og trivsel

Du kan læse mere om dr. Seyles stressmodel i forbindelse med sygdomsudvikling HER.

Nedenfor er blot nogle eksempler på de mulige behandlingsområder

 • Depression og angstbehandling, Følelsesmæssige blokeringer og psykisk stress

 • Allergier og madintolerancer, ernæringsmæssige mangler

 • Muskel- rygsøjle justeringer

 • Hormonal balancering, vitaminer og mineraler

 • Immunstimulering, afgiftning, tungmetaller

 • Aldersbetingede problemområder: Fordøjelsesproblemer, lav mavesyre og lavt stofskifte

 • Problemer med bugspytkirtel funktion eller andre organer

 • Belastning af virus, bakterier, svamp og parasitter

 • Belastninger efter kræftbehandling

 • Mentale problemer med hukommelse, overblik og tankemylder etc.

 • Hjælp i forbindelse med udredning af diffuse symptomer

PRIS & TIDSFORBRUG

Antal af behandlinger kan varierer alt efter graden af de fysiske, psykiske og mentale ubalancer og stress påvirkninger.
Normalt skal man nok regne med 3 – 5 behandlinger.
Ved længere varende kroniske ubalancer / sygdomme kan det tage kroppen / sindet længere tid at komme tilbage til balance.

Det anbefales at få de første to til tre behandlinger med korte intervaller for at kickstarte din processen. Når processen er i gang kan der lægges større afstand mellem behandlingerne.

 • I forbindelse med udredning, længere varende sygdomme eller stress anbefales 2 timer i alt 1250,-kr

 • Ved Undersøgelse eller behandling af et enkelt symptom anbefales 1½ time i alt 950,-kr

 • Opfølgning 1 time = 650,-kr