Terepeutisk Healing og Massage v/Marianne Garst Boëtius

Energi medicin med INDIGO QUAnTUM BIOFEEDBACK

”Alle celler består både af elektricitet og elektromagnetisme.”  H.C. Ørsted 1820.

 

Fra symptombehandling til mere holistiske behandlingsformer...
For at reducerer eller fjerne årsagen til sygdom, må vi se efter det, der ligger bag og finde ” stenen i skoen.”

 

Indigo Quantum Biofeedback systemet afslører alt det, der påvirker dit helbred og viser, hvad din krop har brug for, for at komme i balance.

Indigo Quantum Biofeedback-systemet er udviklet af et internationalt forskerteam ledet af professor Nelson i Ungarn og baseret på mange års forskning inden for kvantefysik. Systemet benytter teknologier, som ligner CT Scan, EEG og EKG, der alle måler kroppens elektriske aktivitet. Indigo Quantum Biofeedback systemet er et kraftfuldt computerprogram, der anvendes over hele verden. Systemet kombinerer adskillige kendte metoder til at reducere stress og mange psykologiske, følelsesmæssige og fysiske stress faktorer, der går ind og forstyrrer og blokerer din helingsproces.

Indigoen måler kroppens elektromagnetiske bølgeformer (spektre), som så finder frem til kroppens energetiske ubalancer ved at sammenligne disse målinger med de bølgeformer, som måles i raske celler. Indigoen fokuserer på energien i din krop, derfor giver den et mere fuldstændigt billede af hvert enkelt område el. facet af dit helbred. Grundlæggende afslører biofeedback-systemet alt, hvad der påvirker dit helbred negativt og giver samtidig tilbagemelding om, hvad din krop har brug for Elektrisk information om disse områder, er optaget og oplagret i systemet og spænder fra homøopati, næringsstoffer, blomster medicin mfl.

Indigo behandling er smertefri og ufarlig

Der er ingen bivirkninger, smerter eller anden ubehag ud over eventuelle lettere udrensnings symptomer, forbundet med behandlingen.
Udrensningssymptomer kan være hovedpine, træthed og andre symptomer der bliver forstærket i en kortere tid efter behandlingen. Det er vigtigt at vide, at det er en del af det at give slip på belastningerne. De popper op før de begynder at give slip, så det er et positivt tegn.

Hvordan foregår det

Biofeedback systemet anvender fem sensorer, der måler frekvenser på håndled, ankler og pande. Det er i stand til at måle næsten 14.000 forskellige elementer/ stoffer i kroppen på mindre end ti minutter.
Disse elementer / stoffer omfatter: Vitaminer, aminosyrer, mineraler, enzymer, Toksiner, bakterier, svamp, virus, Allergener, hormoner, muskler, knogler De indre organers stressbelastning og Følelser.

Fjernbehandling

Det er også muligt at modtage fjernbehandling, som foregår på helt samme måde, som den ordinære behandling, blot med den forskel at klienten ikke er til stede i klinikken.
Før behandlingen kan påbegyndes, skal der aftales en tid, hvorefter du fremsender nogle få personlige oplysninger samt et nyt billede (et billede kan ikke bruges hvis det er ældre end 3 måneder).
Der betales forud via MobilePay på nr 51899432.
Efter endt behandling får du et referat mundtligt og et kort skriftligt med hovedpunkterne.

behandlingen kan understøtte din krops evne til at helbrede sig selv

Efter måling af din krops elektromagnetiske spektre sender Indigoen elektromagnetiske stråler tilbage i din krop (celler, organer ), med det formål at korrigere de elektromagnetiske ubalancer i kroppen. Når disse ubalancer er bragt i balance, kan din krop begynde at helbrede sig selv. Disse tilbagemeldinger hjælper os med at vælge, hvilke aktuelle behandlingsprogrammer, der bedst støtter op om dine specifikke symptomer.
Du kan læse mere om, hvad der kan forårsage stress i din krop og psyke HER .

Indigo Quantum biofeedback kan hjælpe dig med at

 • Afdække mangler og behov i din nuværende sundhedstilstand

 • Forbedre din generelle sundhed og trivsel

 • Støtte og lindre i sygdomsforløb

Du kan læse mere om dr. Seyles stressmodel i forbindelse med sygdomsudvikling HER .


Nedenfor er blot nogle eksempler på de mulige behandlingsområder

 • Allergier og madintolerancer, ernæringsmæssige mangler

 • Hormonal afbalancering / aminosyre / neurotransmitter

 • Test og afbalancering vitaminer og mineraler / cellesalte

 • Immunstimulering, afgiftning, tungmetaltest

 • Aldersbetingede problemområder:
  Fordøjelsesproblemer, lav mavesyre og lavt stofskifte, træthed

 • Problemer med bugspytkirtel funktion eller andre organer

 • Belastning af virus, bakterier, svamp og parasitter

 • Belastninger efter kræftbehandling / sygdom / senfølger

 • Mentale problemer med hukommelse, overblik og tankemylder,
  hovedpine, migræne

 • Følelsesmæssige blokeringer og psykisk stress, angst og tristhed

 • Hjælp i forbindelse med udredning af diffuse symptomer
   også i forbindelse med mere komplekse sygdomme

 

Rife frekvensbehandling

Dr. R. Rifes behandling med frekvenser, kan bruges til lindring og afbalancering, hvor sygdomsfremkaldende virus og bakterier er involveret, samt til psykiske ubalancer. Bruges ofte som en del af Indigobehandlingen, men kan også bruges særskilt.

Om Dr. Rife:
Dr. Raymond Royal Rife (1888 – 1971) var videnskabsmand og opfinder og modtog en æresdoktorgrad for sit arbejde. Hans arbejde kan nemmest forklares ved, at han opdagede at enhver mikrobe har sin egen resonansfrekvens og han udviklede en teknologi, hvor han bestrålede mikroberne med den lysfrekvens, som matchede deres specifikke frekvens. Man kan populært forklare det grundlæggende princip i dr. Rifes teori svarer til ”operasangersyndromet, ” som handler om at en sopran synger et glas itu ved at ramme glassets egenfrekvens, uden at de andre glas påvirkes”. Rifes teori var, at disse skalartal skabte en højfrekvent bærebølge, der letter den intercellulære penetration af hans frekvenser og førte dem dybere ind i organerne og cellerne. På denne måde kan dybe fysiske og psykiske ubalancer opløses over tid.