Terapeutisk Healing og Massage v/Marianne Garst Boëtius - Om behandlingerne

Terapeutisk Healing (Bob Moore Healing)

En hjælp ved fysiske og psykiske ubalancer i forbindelse med sygdom, behandling samt stressende livsomstændigheder. Healing er en behandlingsform der kan understøtte dig i din nuværende proces. Ved at arbejde med psykiske punkter og strømme, chakraer og i auraen, sker der en påvirkning af energi feltet således at der kan ske:

  • Forløsning af blokeret energi.

  • Påvirkning af uhensigtsmæssige tanke- og følelsesmønstre og kontakt med dine ressourcer.

  • Styrkelse af immunforsvaret.

  • Tilførsel af ny energi og balance.

  • Afhjælpe bivirkninger til stråle- og kemoterapi.

Behandlingen starter med en samtale om din nuværende situation. Derudover kan der suppleres med meditative eller fysiske øvelser, der kan styrke krop og sind i processen. Behandlingen kan foregå enten liggende på en briks eller siddende.

Terapeutisk Massage

Terapeutisk massage er en hjælp for mennesker, der er syge, har bivirkninger efter behandling eller som blot føler sig ude af balance, trætte og anspændte. Behandlingerne indledes med en samtale om din nuværende situation. Dernæst arbejdes der med kroppen med massage der suppleres med forskellige teknikker, som planlægges efter dit aktuelle behov.

Det kan være terapeutisk berøring, der aktiverer energien i kroppen. Polaritetsterapi, som understøtter følelsen af balance og centrering. Aktivering af punkterne på de psykiske strømme. Kan hjælpe med at bringe orden i vores energisystem.

Blokeringer her kan give symptomer som søvnløshed, træthed, hovedpine og modløshed. Løsning af nakke, tarm, menstruation og andre særlige smertefulde områder.
Der kan anvendes åndedrætsøvelser, eller andre øvelser for at skabe bedre harmoni.