Terepeutisk Healing og Massage v/Marianne Garst Boëtius

Homøopati

Under Indigobehandlinger bruger jeg homøopatiske midler / frekvenser, som bliver anbefalet i forbindelse med psykisk, fysisk ubalance eller sygdom. Samtidig kan det det ofte også være en støtte, at fortsætte med homøopatiske lægemidler mellem behandlingerne, som jeg har mulighed for at rådgive yderligere omkring.

 

Informationer fra ALMA (Homøopatisk forening):

Den homøopatiske filosofi er baseret på ideer af bl.a. Hippokrates. Men det var den tyske læge, kemiker & filosof Dr. Samuel Kristian Hahnemann (1755 – 1843), der grundlagde homøopatien. Han var imod de metoder og lægemidler og manglen på faste behandlingsprincipper, som den tids læger brugte. Hahnemann mente, at de ofte svækkede patienterne i stedet for at styrke dem.

De homøopatiske principper er enkle og kan beskrives med Samuel Hahnemanns læresætning “similia similibus curentur”. Det oversættes bedst til dansk med “lignende helbreder lignende”. Små doser af et stof kan kurere selvsamme symptomer, som stoffet i store doser frembringer. Homøopati er en helhedsbehandling. Man behandler ikke sygdommens symptomer, men dens årsag; ikke sygdommen, men patienten.

Alle homøopatiske lægemidler er afprøvet på raske mennesker. Der foretages ingen dyreforsøg i fremstilling og afprøvning af homøopatiske midler. Homøopatiske lægemidler kan bruges sammen med traditionel vestlig medicin uden at forstyrrer deres virkning og har ingen bivirkninger.