Terapeutisk Healing og Massage - Klienthistorie - Healing 45 årig kvinde

Klienthistorie - Healing af 45 årig kvinde

En case fra forskningsprojektet om healing og senfølger til kræftbehandling.

Se også artiklen Billede af en senfølgeklient.

En kvinde 45 år får endetarmskræft og får behandling med operation, kemoterapi 2 x 4 dage med Cisplatin + 5 FU, samt strålebehandling x 30.

Godt et år efter har hun søvnbesvær, træthed og smerter i benene med snurren, vriden og uro samt kramper. Samtidig er der hukommelses problemer og problemer med at holde fokus, samt en psykisk sårbarhed.
Symptomerne opstod i forbindelse med den anden kemobehandling, hvor der samtidig blev givet stråler. Undervejs opstod nerve-føleforstyrrelser, smerter, manglende koncentration, og Tinnitus begge ører i forbindelse med stråler på underlivet.
Efterfølgende blev smerterne forværret i benene.

Healingsundersøgelse:

Undersøgelsen viser også fortættede og belastede strømme med huller i det inderste æteriske (livsenergien). Der er et stort hul ved endetarmen, hvorfra der tabes meget energi. Begge ben er ”hullede” og er ikke helet helt op ved afslutningen.

Healing:

Fra affaldspunktet kommer sejt hvidlig fedtet affald, som jeg før har registreret ved Cisplatin.
I løbet af de første behandlinger føler hun sig løftet fra ”kælder til 1 sal. ”og benene begynder, at blive betydelig bedre og for første gang i 1½ år sover hun uden at vågne om natten, så det går bedre med trætheden. Smerter og kramper aftager. Hun får det bedre psykisk og får indsigter om mulig årsag til sygdommen.