Terapeutisk Healing og Massage - Klienthistorie - Healing 57 årig kvinde

Klienthistorie - Healing af 57 årig kvinde

En case fra forskningsprojektet om healing og senfølger til kræftbehandling.

Se også artiklen Billede af en senfølgeklient.

En 57 årig kvinde fik konstateret brystkræft og modtog kræftbehandling, bestående af brystbevarende operation, kemoterapi med Taxotere x 6 og 1 års behandling med Herceptin, samt25 x strålebehandling.

To år efter føler hun sig kronisk stresset, meget træt, har fået ødelagte nervebaner, begge fødder snurrer, sover, brænder, svier og udvikler dropfod, som er blevet værre og balancen er påvirket. Føler det som en byld på hele højre side pga. stråler, samt nedsat stofskifte og hjertepåvirkning. Har udviklet forøget psykisk sårbarhed med begyndende depression og angstanfald ”der kommer bagfra.”
Af andre symptomer kommer forstoppelse, mentale problemer samt tinitus.
Hun oplever dog at den mest belastende senfølge er træthed og problemer med koncentration, at tingene ikke hænger sammen
Har selvstændigt erhverv og kan nu kun arbejde få timer hjemme.
Kvinden har ofte kontakt til sundhedsvæsnet og egen læge pga. de mange symptomer og føler ikke at det er muligt at få hjælp til at bedre sin situation. Hospitalslægen giver hende medhold i det svære ved situationen, men at det er” nødvendigt at skyde med spredehagl, da man ikke ved hvad det er der virker.”

Healingsundersøgelse:

Ved undersøgelsen og behandlingen ”ses” de æteriske strømme (livsenergien) fortættede, sorte og fedtede og energien kan ikke komme ind i kroppen. De to vigtige chakraer Rod Chakraet og Solar Plexus udstråler en sej grålig energi med manglende bevægelse. Ved fødder og ben hænger det æteriske i laser både indvendig og udvendig. Der opleves stor frygt i det mentale, for at komme til at dø af dette her. Der er ingen kontakt til kvaliteter og resurser.

Healing:

Behandlingen vil i første omgang dreje sig om udrensning. Når der ses denne sorte farve er der hobet meget ”affald” op, som lammer livsenergien, og der er derfor ikke noget at sige til at kvinden føler sig meget træt. Affaldsstoffer kan være både fra kemoterapien, samt fra de skader strålerne har forvoldt, men der udover kan der også være cyster/huller i energien pga. chok og traumer. Ved nærmere kendskab til kvindens historie viste det sig, at der havde været flere traumatiske oplevelser både i forbindelse med operationen, men også med en alvorlig infektionssygdom nogle år før. Hun skulle desuden også være født med et noget nedsat immunforsvar.
I løbet af 3 -4 behandlinger begynder der at vise sig effekt på nogle af symptomerne: Hun føler sig ”dræneret”, den spændte og ømme ophobning på højre side forsvinder, mindre nervesmerter og dropfod aftager, for senere at forsvinder helt. Den psykiske tilstand begynder at lette, men den store træthed vil kræve et yderligere antal behandlinger.

Hvad har været vigtigt for denne kvinde:

For denne kvinde har det haft stor betydning, at komme til at forstå sin egen situation. At forstå at der er en forklaring på, hvorfor hun har det sådan selvom behandlingerne er overstået og at der er der langt igen, før hun er på plads. Hun bliver glad over” at så er det rigtigt hvad jeg mærker, at der er en forklaring.” samtidig med at denne viden også hjælper på alle de frygttanker der opstår.
Hvorfor denne kvinde udviklede så alvorlige bivirkninger, kan være svært at give hele forklaringen på, men i første omgang ser det ud til, at kvindens udgangspunkt ikke har været for godt. At modtage denne behandling, hvis immunsystemet er nedsat, kan give alvorlige symptomer.

Temaer i behandlingen:

Udrensning i forhold til kemoterapi der har givet træthed og smerter, forståelse af hvad et dårligt udgangspunkt før opstart af behandling kan gøre, forståelse af hvad chok og traumer kan gøre ved kroppen, nerveføleforstyrrelser og problemer med stofskiftet efter kræftbehandling.